Verbeter uw nachtzicht door ZEISS

U herkent het vast wel. ’s Avonds rijdt u met de auto en merkt dat u minder scherp ziet dan overdag, ook al draagt u dezelfde bril. U begint met uw ogen te knijpen, in een poging uw zicht te verbeteren.

Brildragers, maar ook mensen die geen bril dragen, hebben vaak last van onscherp zicht, reflecties of halo’s, vooral in de schemering of ’s nachts. Autorijden wordt op die manier heel vermoeiend en bovendien ook gevaarlijk. De ZEISS opticien kan met een eenvoudige, maar zeer nauwkeurige oogmeting en met de juiste brillenglazen snel een einde aan maken aan onscherp zicht in het donker. Maak daarom nu uw Gratis nachtzicht oogmeting afspraak met een ZEISS opticien bij u in de buurt.

i.Scription® brillenglazen bieden een geheel nieuwe, innovatieve oplossing voor dit probleem. De ZEISS-nachtzichtmeting, met behulp van de zogenaamde i.Profiler®, simuleert nachtelijke omstandigheden. Daardoor worden alle oogfouten opgespoord die maken dat u in het donker onscherp(er) gaat zien. Op basis van de resultaten van de meting kan de ZEISS opticien i.Scription® brillenglazen laten maken, die u in de nachtelijke uren én natuurlijk ook overdag optimaal zicht geven.

In de schemering en ’s nachts ziet u met i.Scription® brillenglazen contrasten veel beter, u ziet veel meer dan alleen maar donkere tinten. Hierdoor leeft de wereld om u heen veel meer met al deze extra details.

Doe nu deze quicktest nachtzicht!

Bekijk onderstaande afbeelding goed en beantwoord de onderstaande stellingen.
visual_car_comparison

ik ervaar schittering en hinderlijke reflecties.
ik heb moeite lichte letters op een donkere achtergrond te lezen.
ik zie weinig (onderscheid in) kleur.
het beeld rechts komt overeen met wat ik in het donker zie.

Minimaal 1 vinkje in deze quicktest? Vraag dan nu uw gratis nachtzicht oogmeting aan bij uw ZEISS opticien!

zeiss-nachtzicht

Minder schittering

Door de i.Scription® technologie hebt u bij het direct kijken naar lichtbronnen, zoals autolampen, minder last van hinderlijke schittering of reflecties.

vind-zeiss-opticien-gratis-meting

Meer contrast

De i.Scription® technologie zorgt voor een beter contrast. Witte letters op een donkere achtergrond worden makkelijker leesbaar.

gratis-oogmeting-nachtzicht-zeiss

Intensere kleuren

Met de i.Scription® technologie worden kleuren levendiger en details beter te onderscheiden. U ziet veel meer dan alleen donkere tinten.